A daughter may outgrow your lap, but never your heart

lördag 23 mars 2013

Kaninmaten

Jag var igår till Agrimarket i Virkby för att handla kaninmat. Våra kinkiga kaniner äter bara en sorts torrfoder och det har varit hopplöst att få det från Karis men i Virkby fanns det.
Nisse som liten gosse, nu sku han knappt rymmas in i den här buren mera :)

Vera som liten flicka, även hon mycket störra idag
Då jag kom till Agrimarket var där någon bonde-dag och hela gården var full med flakabilar och paketbilar, inne i butiken kryllade det av 60+ bönder, en mamma med sin dotter som sökte hästgrejer och så jag, i högklackade stövlar, aningen vilse i jakt på kaninmaten. Bönderna visade inget tecken på att flytta på sig så att jag sku komma in i butiken. Nå, till slut kom jag fram till kassan, visserligen tomhänt då jag inte hittade någon mat, blev dock informerad i kassan att maten finns i stora lagret, så jag betalade och frågade lite försiktigt att var mån tro detta stora lager finns (verkade vara en självklarhet för alla andra utom jag) Till slut hittade jag ut ur butiken och till stora lagrets dörr ute på parkeringen. Kvinnan i kassan meddelade  då jag betalade att jag bara skulle ta mig till lagret så kommer han som jobbar där och hjälper mig.

Vid lagrets dörr fanns ingen, så jag stod lite borttappad och försökte komma på vilken av alla dessa gubbar med olika märkes traktorockar hörde till lagret, nå snart dök han upp bakom en uppfälld motorhuv och jag fick min kaninmat och kunde åka hem.

Men nästa gång skickar jag Kim eller så tar jag gummistövlarna på och köper en traktor eller tröska + kaninmaten så kanske jag smälter in i mängden och inte behöver bli utstirrad som stadsbon som tappat bort sig till landet :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar