A daughter may outgrow your lap, but never your heart

fredag 5 april 2013

Att bjuda ut sig själv

Igår bjöd jag ut mig själv :) Ansikte mot ansikte, och jag hatar att bjuda ut mig själv och skryta om mig själv och ansikte mot ansikte är det ännu värre, per telefon går det något sådär, men lättast är det per mejl. Men igår tog jag mod till mig och gjorde det ansikte mot ansikte, och rektionen var positv och efter en stunds pratande så kom vi överens att jag får testa några gånger först och om det fungerar så blir det lite jobb nu som då som inte alls har med min utbildning att göra men som jag tror att jag verkligen skulle gilla att göra :)

Jag har funderat fram och tillbaka under påsken och kom till slut fram till att jag har inget att förlora, mitt riktiga jobb finns kvar och jag kommer även att börja jobba där från juli, men enbart 50%, men efter 10 år på samma ställe känns det som ett lämpligt tillfälle att prova nåt nytt :) Dessutom är min rygg inte den bästa så jag tvivlar på att den orkar lyfta tunga människor i all oändlighet, så då är det bra att hålla dörrarna öppna till andra möjligheter.

(Tack och lov så behöver man inte mera söka sommarjobb, det var alltid lika horror att göra det, usch vad jag kunde tycka illa om det.)


4 kommentarer:

 1. Du skall se att det blir bra, oftast är det som känns bra, det rätta, eller som min en kollega brukar säja: Ödet styr! och då menar hon att allt ordnar sej till det bästa, och jag tror att man får lita på det.

  SvaraRadera
 2. Det är bra o ta sig an nya utmaningar ibland:) o du vet du har gamla jobbet kvar ändå, så finns det ju nåt att "falla tillbaka" på så att säga.

  SvaraRadera
 3. Nya utmaningar är bra men är super nyfiken på vad du skall börja med........:) F´låt säger Barbro

  SvaraRadera
 4. Vill ju också tro att det är ödet som bestämmer och att det blir bra :) Och jag lovar, så fort jag vet att det verkligen blir till nåt så berättar jag åt er alla vad det handlar om.

  SvaraRadera