A daughter may outgrow your lap, but never your heart

söndag 14 april 2013

Hår och sånt

Så var årets dansföreställningar undan, tack och lov! Tror att de tar mer på mammas krafter än döttrarnas, men även om det är rätt så jobbigt med allt pusslande mm då Kim råkade ha jobb hela helgen så är det nog så roligt att se dem på scenen. Då vi kom hem från premiären på fredagen (jag med Ella på armen) undrade Lina varför de inte fick blommor, jag med blanka ögon och klump i halsen förklarade åt en smått besviken tjej att jag inte hade möjlighet då Ella var med, blommorna skulle ha sett ut som någon form av sallad innan jag skulle ha hunnit ge dem åt flickorna. Men Linas reaktion var desto mer rörande då hon sen på lördagen fick en ljusröd gerbera av Kim, hon gav honom en stor kram och hennes min sa mer än tusen ord, det var en uppskattad blomma. Maja däremot fortsatte efter att det var slut att dansa en liten egen show på scenen (hon har bara älskat att få vara på scen och var nästan besviken då det hela var över) och då Kim äntligen fick tag på henne och gav en blomma åt henne så undrade hon vad hon ska göra med den?

Imorse vaknade jag med sjuk hals och ett huvud som väger minst ett ton. Alltså har även jag fått flunssan som döttrarna haft, får väl vara nöjd att den kom först idag och inte igår.

Imorgon är det vardag igen och torsdagen närmar sig äntligen, jag skall till frissan för att få mina gråa strån borttrollade med färg, så skönt att få ny frisyr och färg :) Även Ellas hår ska vi försöka få klippt, hon har ett hår som växer rakt framåt så för att det inte ska hänga i ögonen kräver det en pannlugg, lika som Lina då hon var liten. Maja är däremot född med en grym sidobena och kommer aldrig att kunna ha nåt annat än sidobena :) 

1 kommentar:

  1. Flickorna dansade båda så bra, mommo och mofa bara pöste av stolthet över barnbarnen!

    SvaraRadera