A daughter may outgrow your lap, but never your heart

torsdag 25 april 2013

Kort uppdatering


Bild: kan väl inte vara sämre än alla andra som visar bilder på vad som kommit upp i trädgårdarna nu på våren ;) sånt här kommer upp åt oss, tyvärr är de alla enfärgat svarta...
Våra mullvadshögar


Ursäkta för usel uppdatering, men jag är för tillfället inne i en period där jag lägger mig i vettig tid, vaknar utvilad och orkar greja med en massa istället för att slöa framför datorn. Dessutom är det bara måsta på att försöka få gården i skick nu när nästan all snö smultit bort (även om jag hatar så gott som allt som har med trådgårdsarbete att göra)Idag har Lina varit till tandläkaren och lappat ett hål, hon har antagligen gnisslat tänder så hårt att en bit lossnat, så nu är det fixat, hon låg helt stilla och gapade jätteduktigt, så det blev glasskalas efter det.

Jag har varit på Linas utvecklingssamtal och hon är en duktig men blyg och försiktig tjej som är skolmogen, ganska exakt lika som jag gissat att de skulle säga :)

Jag har vägt våra små kaniner, Nisse vägde 4,2kg och Vera 3,2kg, riktiga klimpar :)

Ella älskar att vara ute och kan greja i sandlådan eller rutscha i all oändlighet och är hur glad och nöjd som helst för sig själv. Kolla in mina gamla gummistövlar och Kims gamla mössa :)

Bild: idag eller för 30 år sedan :)

Maja har varit i klubben, ilsken som ett bi dock, hon hamnade ju ha mjukisar på sig och det går ju bara inte, det måste ju vara leggins eller strumppisar, hå hå ja med den tjejen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar