A daughter may outgrow your lap, but never your heart

söndag 7 april 2013

Nu se det snöar...

Vad är detta för grym takatalvi som drabbat oss idag?? Jag hade sett framemot att gå ut och gå en sväng, men det tappade jag nog helt lusten för då vädret är som det är. Men fick istället de äldre tjejernas klädskåp städade och plockade bort kläder som inte används eller blivit för små, nu skulle det bara vara att ta fram lite större kläder åt dem igen.

Nackdelen är sen istället att jag har ett helt berg av kläder som antingen är för små åt Lina men för stora åt Maja eller för små åt Maja men för stora åt Ella och sen förstås alla som blivit för små åt Ella som borde sättas undan eller säljas bort. Men det tar jag en annan dag.

Imorgon bitti är det arbete för min del igen och Lina har förskola och Maja klubb, får se hur det blir med Linas förskola då hon är lite snorig idag, Ella har tydligen smittat ner henne. Lina sku gärna få vara i skick till slutet av veckan då Hurja Piruetti har sina vårföreställningar.

Lina på fjolårets föreställning


Både Lina och Maja ska uppträda och det ska bli så roligt att se, speciellt Maja som jag inte sett förut, Lina var med redan i fjol. Lina ska föreställa en rysk turist medan Maja ska vara en godis i form av engelsk lakrits

Nu dags för lite eftermiddagskaffe innan jag övergår till kvällskaffe ;)


2 kommentarer:

  1. ja inte är vädret precis nåt att hurra för. hoppas barnen hålls friska så de kan vara med på vårföreställningen:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ännu ser det i alla fall hoppfullt ut att de båda kan delta i dansen :)

      Radera