A daughter may outgrow your lap, but never your heart

fredag 24 maj 2013

Naturskolan

Sitter här med en kopp nykokt kaffe och väntar att Lina ska komma hem från förskolan. Hon åker med en förskolekamrats mamma idag. Jag förde henne i morse och plockade på samma gång upp förskolekamraten och så hämtar hans mamma i sin tur hem Lina. De har med dagiset idag varit på utfärd till naturskolan i Sjundeå och åkte iväg tidigare och kommer hem senare än vad taxin går så därför har vi delat på skjutsen istället. Kommer själv ihåg att jag var till naturskolan då jag gick på ettan eller tvåan i lågstadiet och det var roligt, hoppas att även Lina haft en bra dag idag.

Jag har också hunnit ett varv på arbete i morse och sen halvsovit på soffan medan Maja och Ella tittat på tv. Jag var tvungen att fara tidigare på arbete för att sen igen hinna hem och föra Lina till förskolan, så sen fick jag inte tag på sömnen då jag var rädd att försova mig.

Kim har vi i skogen hela dagen idag, så med god tur hinner han hem och säga godnatt åt flickorna.

Det var så regningt och ruskigt imorse, men nu verkar det klarna upp så kanske man skulle våga sig ut idag med flickorna. Men nu ska jag dricka kaffet och lyssna på Lina (som just kom hem) som får berätta om sin dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar