A daughter may outgrow your lap, but never your heart

tisdag 28 maj 2013

Sommarlovet närmar sig


redo för förskolestart i augusti
Efter att Lina kommit hem från förskolan idag har hon ynka tre dagar kvar, 3 dagar!! Sen är förskolan slut, kan knappt fatt det. Det var ju just som hon började, och nu är det bara en kort sommr som går förbi i ett huj och så är hon skolflicka. Det är nog med motsridiga känslor som jag ser framemot skolstarten. Det kan bli hur bra som helst för henne, men vet att det också finns risk för mobbning mm. Men hoppas att hon klarar det bra. Före skolstarten ska jag och Lina på tumis åka på en shoppingrunda och inhandla allt möjligt nödvändigt och onödigt inför skolstarten.

Under sommaren ska vi också försöka komma över en loftsäng åt Lina och sen med lite skivor mm fixa en egen lite vrå åt henne, som ett eget litet rum.

Hade också anmält Lina till ett dansläger nu under sommaren, men tyvärr var det för få deltagare så det blev inhiberat, men simskolan ska Lina och Maja få delta i och sen en del korta utflykter under sommaren, några längre resor blir det inte då man inte så där bara placerar tre halvgalna hundar hos någon :)

I juli ska jag börja arbeta på mitt egentliga jobb, alltså inom långvården, dock bara 50%. För tillfället känns det inte på nåt sätt alls kul att fara på jobb, har ändå varit hemma sen februari 2011. Men bara jag kommer in i det så ska det väl gå på nåt sätt. Så nu ska jag passa på att njuta juni-månad då jag är ledig med flickorna (eller jo mitt andra jobb har jag ju, men då det är bara 6 timmar per vecka så stör det inte vår vardag) och med god tur så hinner vi alla ha 1½ vecka ledigt tillsammans då Kim, som det ser ut nu, får semester veckan efter midsommar. Men hans semester brukar flytta lite framåt och bakåt så längs med åren så har jag lärt mig att det kan ändra ännu i sista minuten.

Sen har jag lite samma känsla som gravida brukar få i slutet av graviditeten, men jag får det istället nu i slutet av min vårdledighet, vill ha hela huset städat och upprett från bokhylla till vindskrubb. Vet ju att tiden inte kommer att räcka till på samma sätt sen då jag börjar arbeta så då sku det vara skönt att ha allt onödigt ur världen före det.

Men nu allra först är det en viss frökens 2-års kalas som gäller :) Sen börjar jag städa skrubbar mm :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar