A daughter may outgrow your lap, but never your heart

torsdag 20 juni 2013

Jobb :)


Igår var jag till min riktiga arbetsplats (krångligt det här då jag har flere jobb) som då är en långvårdsavdelning. Var främst för att kolla mina kommande arbetsturer samt se efter om det fanns några arbetskläder åt mig. Nu känns det kanske liiite mindre olustigt att börja jobba, men ännu är det nog långt ifrån att jag sku se fram emot det, har nog varit allt för länge hemma och släpat fötterna efter mig ;)

Igår på eftermiddagen fick jag ett nytt jobberbjudande :) Det har med min utbildning att göra, men jag skulle inte jobba på någon avdelning, och det är nog mycket lockande, i juli ska jag testa på det några gånger och se hur det verkar och sen vet man aldrig hur det blir i framtiden, det känns som att det här skulle kunna vara nåt att satsa på om det bara går att få det pusslat med Kims turer.

Ni ska få veta mer sen då jag varit en tur där och kan berätta mer om det.

Idag skulle det bli stranden med gudsonen & co och det ser man ju nog på vädret, grått och regnigt, precis lika som senast vi skulle till stranden. Så det blir lekträff hos gudsonen istället.

Här kommer en bild på lilla stora Lina efter förskoleavslutningen, de fick en egen studentmössa, ett intyg över att de gått förskolan samt en liten fotobok från Ifolor som förskoletanterna lagat, alla förskolebarn fick en egen liten bok med bilder från det gågna året, tänk vilket jobb tanterna haft! Men i alla fall jag tyckte det var en härlig gåva fylld med härliga minnen från förskoletiden <3
Lina på förskoleavslutningen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar