A daughter may outgrow your lap, but never your heart

lördag 27 juli 2013

Update

Här är jag, har inte hunnit skriva, eller egentligen har jag inte orkat kämpa med vårt urlöa modem som bara laddar och laddar och laddar... Men nu har vi ett nytt modem och det är som en helt ny dator,  man får faktiskt upp en ny sida innan man hunnit glömma vilken sida man är på väg till :)

Vad har vi då sysslat med? Jo vi har varit till Ekenäs, hela familjen ut och äta, leka i lekparken, de övriga i familjen åkte tåget som kör igenom Ekenäs medan jag  shoppade lite. Så har vi varit en sväng till min gumors sommarstuga i Porkala, vi har hängt på stranden hela förra veckan då Lina och Maja är i simskolan, Lina har varit duktig och klarat av att simma 25m! Och förstås den dagen som jag var på jobb och inte kunde se det (Ella däremot sysselsätter sig med att kakka i simpparen på stranden). Så har jag varit med Lina och Maja till ponnyklubbens stall för att rida samt se på deras lilla föl. Vi har varit till Backgränd för att mata hästarna och så har vi varit och fiskat lite. Så en hel del har vi hunnit med även om jag jobbat. Och det är nog mycket tackvare att Kim är 6 veckor ledig i sommar istället för 4. Imorgon ska Lina och jag åka iväg på shopping inför skolstarten och på måndag är det simskola igen.

2 kommentarer:

  1. Vad duktig Lina är! Det där med att kakka i simpparen på stranden, sysslades det med hos oss också förra året, inte alls skoj. Jobbar du heltid eller deltid? Försöker själv få höstens alla program ihoppusslade på nåt sätt. Det sku behövas lite flera timmar per dygn...

    SvaraRadera
  2. Nu har vi klarat oss utan flere kakkasimpparen :) Jag jobbar 50% på eget jobb, men sen har jag ett litet jobb på sidan som är bara 6 timamr i veckan uppdelat på tre gånger och sen gör jag ännu lite keikkajobb på ett tredje ställe :)

    Men det är nog ett himla pusslande och funderande för att få mitt arbete, Kims arbete, döttrarnas hobbyn, Kims träningar mm att passa ihop. Lite extra timmar sku behövas här också :)

    SvaraRadera