A daughter may outgrow your lap, but never your heart

onsdag 28 augusti 2013

Vardagen rullar på


slänger in en gammal bild
Jaha, vad ska man då skriva om, finns säkert en hel del, men tycker så illa om inlägg utan foton och har inga nya foton överflyttade till datorn.

Igår var det arbetsdag igen för min del, jag var på ambulansen hela dagen och kuskade omkring på patienter. Idag och imorgon ledig, sen på fredag morgontur och så helgen igen ledig. Det är fullt upp att hålla kolla på alla arbetsturer hit och dit samt alla hobbyn mm. Joanna skrev ett inlägg som nästan skulle kunna vara vår vardag. Ända skillnaden är att hos oss så kan både Kim och jag arbeta på samma dag, den ena morgontur och den andra kvällstur och så kan vi faktiskt lyckas ha någon dag ledig tillsammans (även om det inte infaller allt för ofta)

Ute börjar det gå mot höst, jag som är en höstmänniska njuter av den här årstiden, men det som lite förpestar läget är våra äppelträd som oftast producerar allt för många och allt för dåliga äppel, och oberoende om man vill ha äpplena eller inte och oberoende om de duger till nåt eller inte så måste de bort från gräsmattan. Dessutom samlar de en massa getinar, men i år har vi minimalt med äppel och det är så skönt att inte behöva plocka dem :) Så ett bra äppelår för min del ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar