A daughter may outgrow your lap, but never your heart

söndag 3 november 2013

Ledig

Fick nästa arbetslista idag, på den har jag 13 dagar i sträck ledigt, inte illa, inte illa :) Antalet lediga dagar är väl inte mer än vanligt, men då nästan alla kommer efter varandra så är det inte så tokigt :)

Inatt sover Lina första natten i sin nya säng, och hon var så glad, så glad. Tänk att man kan vara så glad över en ny säng och en egen vrå :) (men förstår henne egentligen till 100%, kommer ihåg hur glad jag var över ett eget rum efter att allt för länge ha hamnat dela rum med brorsan då vi var små)

Idag har vi haft Majas gumor här, vi bjöd henne på mat och sen kom hon med till kapellet med Maja och mig då klubbarnen skulle delta i andakt.

Imorgon är det klubb och skola igen som gäller samt kvällstur för min del och dans för Majas del.

På tisdag är det ambulans för min del, men sen är jag några dagar ledig igen :)

På fredagen var jag till Tekniset i Karis för att se om de hade en sån dammsugare som vi söker (efter må-ånga om och men har vi kommit fram till vilken modell vi ska ha) De hade inte just den modellen i affären men de kollade på datorn och kunde beställa den, priset var 30€ högre än vad samma modell kostade i tex Anttila, nämnde detta för försäljaren och han sänkte priset med 30€. Så nu får jag en dammsugare för samma pris som Anttila men utan frakt mm samt att jag stöder en lokal affär. Kände mig ganska stolt då jag lyckades pruta utan att knappt själv vara medveten om att jag prutade :D

Ha en bra vecka allihopa!

Och om ni tycker att det är nåt jag borde skriva om eller som ni vill veta mer om så fråga på bara :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar