A daughter may outgrow your lap, but never your heart

tisdag 4 februari 2014

Den lilla tanten

Jag vaknade insatt av att Ella grät i flickornas sovrum. Jag gick dit och innan jag var framme hade hon slutat gråta. Gick fram till hennes säng, men den var tom! Jag visste dock att ungen måste vara kvar i rummet då enda utvägen från deras rum är via vårt sovrum, och gråten hade ju kommit från deras sovrum. Tittade snabbt i Majas säng och Linas säng, men inte var hon där heller. Då hörde jag ljud från det bortre hörnet och där stod hon. Då jag lyfte upp henne började hon gråta på nytt, men efter en liten stund i min famn lugnade hon sig och var nöjd så jag kunde lägga henne tillbaks i egen säng.

Då hon vaknat idag frågade jag henne varför hon varit ledsen. Jo det hade suttit en liten tant med långt hår på hennes sängkant och då hade Ella blivit rädd och stigit upp. Tanten hade inte sagt nåt och sen hade hon försvunnit, men Ella kunde inte säga om hon gått iväg eller vad som hänt. Det var enligt Ella en gammal tant och det här var inte första gången som hon satt sängkanten. Då jag frågade om Ella vet vad tanten heter så svarade hon jo, men jag berättar det inte...

Någon kan tycka att detta är lite kusligt, jag däremot helt fascinerad av det och bara hoppas på att få träffa denna tant :) och så försökte jag förklara åt Ella att hon nog är snäll och inte vill något illa.

1 kommentar:

  1. Shit så jännä !! Barn brukar kunna se saker vi vuxna inte kan se .. Kep us posted !

    SvaraRadera