A daughter may outgrow your lap, but never your heart

måndag 28 juli 2014

En gång för länge sedan...

Det var en gång en minderårig tjej, typ 16-17 år som fick en släkting övertalad att köpa ut lite sprit till en fest. Tjejen åkte iväg på festen med sin kompis till kompisens sommarstuga. Det var en härlig varm sommardag så det sista tjejen tänkte på var att äta vettigt innan festen. Dessa fester var kända som riktiga fyllefester och efter en lång rolig dag i solen med drinkar, likör, öl, snapsar och allt för lite mat blev tjejen riktigt ordentligt berusad. Det sista minnet innan hon slocknar är att två män från festen leder henne, njaa så gott som bär henne i säng.

Efter ett tag, hon har ingen aning om hur länge hon sovit, vaknar hon av att någon, som luktar blandning av rakvatten och tobaksrök, har sin ena hand innan för hennes skjorta på hennes bröst medan den andra handen är mellan hennes ben och på väg innanför byxorna. I total dimma samlar hon sina krafter för att vända sig på sida för att få bort händerna, nåt mer orkar hon inte göra. Till hennes lycka förstår mannen att avlägsna sig. Tjejen försvinner på nytt in i dimman och vaknar senare, kanske efter några minuter eller några timmar, hon har fortfarande inget tidsbegrepp. Samma man står då i dörröppningen och tittar på henne, men vänder och går...

Tjejen glider på nytt in i dimman. Då hon vaknar är hon så pass mycket piggare att hon orkar stiga upp och söker upp sin kompis. Vid det här laget festar ännu en del, så allt för länge kan inte tjejen ha sovit. Tjejen berättar åt sin kompis vad som har hänt och tillsammans kommer det fram till att det egentligen bara kan vara en enda person som försökt våldföra sig på tjejen.

Ganska snabbt snubblar tjejen tillbaka till sängs och kan bara konstatera att hon i nått skede medan hon varit avdomnad spytt bredvid sängen.

Tack och lov så har tjejen legat på sida då hon spydde, annars kan det nog hända att hon inte skulle finnas kvar mera idag. Men känslan av att ha blivit utnyttjad sitter kvar än idag även om det är några år sen allt detta hänt. Tjejen och mannen rör sig inte o samma kretsar och har bara en gång varit på samma plats sen detta hände, men ibland då hon känner  blandning av rakvatten och tobakslukt slungas hon raka vägen tillbaka till det där sovrummet den där sommarnatten för länge sedan...

1 kommentar:

  1. Trist minne att bära med sej. Tyvärr så har dessa minnen en tendens att följa med kristallklara trots dimhölje i väldigt lång tid om inte hela livet, hägrande pensionering har inte lyckats sudda ur liknande minnen.

    SvaraRadera