A daughter may outgrow your lap, but never your heart

måndag 18 augusti 2014

Semester

Har nu min första vecka av semester undan, ännu en hel kvar. Men ren nu börjar det krypa i skinnet på mig, har den senaste veckan varit mycket hemma, och nu borde jag slippa bort. Jag bara inte kan sitta hemma. Eller så borde jag bjuda gäster hit, men det fungerar inte riktigt lika bra mot krypande i skinnet som att fara bort. Men på onsdag och torsdag räddar ambulansen mig med två arbetsturer, så sen går säkert resten av semestern bra :) Känns riktigt bra att jag hade semestern uppdelad i år, sku nog inte ha blivit till nåt att gå en hel månad hemma. Men sen igen har jag ju inte varit ledig mer än kanske 2 max två veckor i streck sen december 2012, och två veckor i sträck är riktigt tillräckligt länge för mig :)

Nu så här i efterhand undrar jag hur jag överlevt tre mammaledigheter med tillhörande vårdledigheter, men sen igen var jag nog inte alltid så där positiv och trevlig att tas med då. Även om jag ofta skämtar om att jag sku ha kunnat gå i pension efter mammaledigheten och inte behöva jobba mer, så behöver jag nog jobbet. Även om jag trivs hemma och definitivt inte gillar att stiga upp på morgonen så mår nog mitt psyke avsevärt bättre då det får komma bort hemifrån emellanåt. Och sen gillar jag ju egentligen mina arbeten, även om de inte alltid är en dans på rosor.

Idag ska jag storstäda lekrummet och röja undan alla babyleksaker som finns kvar och som ingen egentligen leker med mera. Men först ska jag njuta av en kopp morgonkaffe till i väntan på att Ella ska vakna, de andra två har jag ren vinkar iväg till taxin :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar