A daughter may outgrow your lap, but never your heart

lördag 4 oktober 2014

Förändringar i arbetslivet

Det var visst ett tag sen sist. Har varit lite rörigt så har inte haft lust att skriva. Vi har haft samarbetsförhandlingar på arbetet som resulterade i att flera från min avdelning (där jag arbetat i nästan 12 år) blev förflyttade till andra ställen, en av dem var jag... Fick besked den 10.9 att jag skulle bli förflyttad till bäddavdelningen, alltså en våning upp i huset. Det hade dock varit tal om att detta skulle ske i slutet av året, men följande dag fick jag reda på att det kanske är så snart som inom två veckor. Detta resulterade i en grym stress med tillhörande hjärtklappningar. Jag grubblade och övervägde för och nackdelar. Jag hade som alternativ att ta emot platsen eller att tacka nej till platsen och bli uppsagd.

Jag tackade till slut ja till platsen och hoppas att det fungerar som på förra avdelningen att jag kan pussla mina turer efter Kim arbetsturer. Annars säger jag tack och hej och börjar göra keikkajobb istället.

Så nu har jag varit där tre turer och trivs bra, det är ju definitivt mer sjukskötarsysslor på bädden än på långvården, så det är roligt, och arbetskamraterna verkar också helt ok, så månne inte det här blir bra.

Men nog tar det på krafterna att börja med nåt nytt, har varit så slut efter dessa turer, så natten till igår sov jag nästan 8 timmar och inatt har jag sovit 10 timmar :)

Och så har jag hunnit göra lite keikka i ambulansen som jag storligen tycker om.

1 kommentar:

  1. Gläder mej att det inte känns så illa att ha varit tvungen att byta avdelning!

    SvaraRadera