A daughter may outgrow your lap, but never your heart

söndag 17 april 2016

-15kg

Sedan augusti då jag började, inte kanske min bantning utan, min nya livsstil har jag nu totalt gått ner 15kg. Hade här om dagen Ella på mina axlar och tyckte hon var så tung, hon väger ca 15kg, alltså lika mycket som jag gått och burit på dagligen i fler år... Nu har jag ca 7kg kvar tills jag nått mitt mål och kommit innanför gränsen för normalt BMI.

Äter rätt så normalt, men undviker sött och onödiga kolhydrater, alltså inte ljust bröd, potatis, ris, makaroner. Försöker byta ut dessa mot grönsaker. Men det viktigaste är nog sockret, för det första blir man helt sjukt beroende av det, vilka grymma abstinensbesvär då man sen lämnar bort det, och så blir man så trött och slö av mycket socker. Och så försöker jag lägga mig i tid, sömn är viktigt, men sen kan man inte äta då man sover, två flugor i en smäll :)

Jag gillar ju inte att motionera, men har försökt gå till simhallen i Ekenäs o sen jumppa lite hemma. Nu skulle det ännu vara att få allt det lösa magskinnet lite fastare samt överarmarna lite mindre slappa och lite mera muskulösa :)

Här kommer lite bilder

december -15, -8kg

februari -16, -12kg

februari -16

april -16, -15kg
 

1 kommentar: