A daughter may outgrow your lap, but never your heart

söndag 4 september 2016

En liten uppdatering

Bantningen, eller som jag föredrar att kalla det, livsstilsremonten :) Fortfarande -17kg, kvar ca 5kg innan jag nått mitt mål. Men nu får jag nog kämpa för att bli av med de sista kilona, de sitter som synden! Men sen motionerar jag mera, så antagligen har det kommit lite muskler till och fläsk försvunnit och då stampar ju vikten på stället. Går mycket, cyklar lite och simmar lite. Under augusti gick jag totalt 66,8km. Så från att ha varit en soffpotatis så bara måste jag nu slippa ut och gå flere dagar i veckan :)

Löst skinn finns det mycket av, men låren ser bättre ut nu, säkert mycket tack vare gående. Gäddhänget på armarna får jag nog länge ännu jobba med, likaså magen, men fan den som ger sig :)

Under våren och sommaren har jag försökt bli du med min nya kropp, har så svårt att se mig som ett smalare jag, den gamla tjocka jag vill bara hänga med :( Men för ca två veckor sedan i simhallen såg jag en märkbar förändring (har inte sett mig i simhallens speglar sedan maj)

Men den största förändringen har säkert skett inne i huvudet, nuförtiden älskar jag min kropp, har inte mer ångest över vad jag ska sätta på mig tex på kalas mm. Dessutom mår jag både psykiskt och fysiskt så mycket bättre idag än vad jag gjorde för ett år sedan. Och jag är så glad att jag lyckades ta mig själv i kragen ifjol. Känner mig som en helt ny människa :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar